Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Η κοπή της κορνίζας γίνεται σε πριόνια με κατάλληλη οδόντωση, που αφήνουν ομαλότατη ακμή, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν τη σωστή κλίση της γωνίας. Η σωστή κλίση (ακριβώς 45 μοιρών), θα επιτρέψει στα επόμενα βήματα τη σωστή εξέλιξη της εργασίας. | |
Η γωνία αποτελεί βασικό μέρος της κορνίζας. Στην γωνία αλλάζει η ροή του βλέμματος. Ιδίως αν το μετωπικό προφίλ είναι πλατύ, το μάτι "ζητάει" την ισορροπία που προσδίδει η ομαλή και σωστή συναρμογή. | |
Το κόλλημα της κορνίζας καθώς και το κάρφωμα της κορνίζας γίνεται σε ειδικές μηχανές που ελέγχονται από χειριστή και εξασφαλίζουν την τέλεια ολοκλήρωση της διαδικασίας. Οι παράμετροι που αφορούν τον τύπο, το βάθος και το πλήθος των καρφιών είναι ρυθμισμένες ξεχωριστά για κάθε μορφή προφίλ. Ταυτόχρονα με τα γωνιακά μεταλλικά καρφιά στις ενώσεις, μπαίνει λεπτό στρώμα κόλλας που σε συνθήκες πίεςσης και θερμοκρασίας κάνει την ένωση ακόμη πιο στέρεα. |