Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Καλλιτεχνικά μελάνια

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε οποιοδήποτε υλικό και να γίνει η εκτύπωση Afisorama, ξεκινάει με ένα πολύ βασικό συστατικό. Τα επιλεγμένα καλλιτεχνικά μελάνια.

Εδώ γνωρίζουμε και ικανοποιούμε το πρώτο ζητούμενο: Να έχουμε την καλύτερη εκτύπωση, για χρήση του κάδρου σε διακόσμηση. Ικανοποιούμε την ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ, σας δίνουμε αυτό που περιμένετε να βάλετε στο σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, στον οποιοδήποτε οικιακό χώρο αλλά και στον επαγγελματικό.

Η απόδοση του χρώματος, η εξομάλυνση των χρωματικών τόνων, και η υψηλή ανάλυση εικόνας, εξασφαλίζεται από τα σωστά μελάνια. Αυτά έχουν επιλεγεί ύστερα από διαρκείς έρευνες αγοράς. Με τη εμπειρία δεκαετιών, έχουμε πλέον την καλύτερη λύση για να επιτύχουμε τον τελικό στόχο: τη δική σας ευχαρίστηση όταν παίρνετε την εκτύπωσή σας.

Με επισκέψεις σε εγχώριες και διεθνείς περιοδικές εκθέσεις που αφορούν τις εξελίξεις στην ψηφιακή εκτύπωση, αντλούμε στοιχεία ώστε να είμαστε επίκαιροι και πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας των υλικών.

Η παρουσία, το εύρος, και η διαχρονικότητα του Afisorama, επιτρέπουν άμεση ενημέρωση μέσα από την πηγή των εξελίξεων, για το καλύτερο και αποτελεσματικότερο υλικό. Και πάντα το αποκτούμε για να το φέρουμε κοντά σας.

Εμπιστευτείτε τη δύναμη που πηγάζει από τη συνεχή αναζήτηση και την ατελείωτη ανάπτυξη, με σκοπό να έχετε εσείς πάντα το καλύτερο. Και να σας το παρέχουμε σε ασυναγώνιστη τιμή.

Ξεχάστε λοιπόν, αναπάντεχους πρασινο-μπλέ τόνους, ξεθωριάσματα από κει που δεν το περιμένετε, απρόοπτες κουκίδες, παράξενους κόκκους, άγαρμπα ντεγκραντέ. Έχουμε το καλύτερο για εσάς και τα μάτια σας!
 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Επιτυγχάνουμε εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, χρησιμοποιώντας μελάνια νερού, που δεν είναι βλαβερά, και δεν έχουν χημικούς διαλύτες.
Βάζετε στο χώρο σας ένα αγνό και φιλικό υλικό τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον.

Back to Top