Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Καλλιτεχνικά λάδια σε καμβά, Ελαιοτυπία

Οι πίνακες που αναπαράγονται σε καμβά μπορούν να επεξεργαστούν με την επικάλυψη βερνικιών. Οι επεξεργασίες αυτού του τύπου γίνονται στο χέρι με σχολαστικότητα και επιμέλεια. Επιλέξτε τις, αν θέλετε να προσδώσετε ακόμη μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα στα αγαπημένα σας θέματα, είτε προέρχονται από την ψηφιακή μας πινακοθήκη, είτε είναι οι αγαπημένες δικές σας εικόνες.

Εφαρμόζονται δύο διαφορετικές τεχνοτροπίες:

α) Λείο (μονό) βερνίκι. Ο καμβάς καλύπτεται με στρώση βερνικιού. Έτσι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αντοχή από σκόνη, υγρασία κλπ. Ταυτόχρονα, αναβαίνει ελαφρά ο χρωματικός του τόνος.

β) Ελαιοτυπία - Πολλαπλές στρώσεις που αποδίδουν διακριτικό effect πινελιάς. Η επεξεργασία αυτή είναι πιο εντατική και με περισσότερες στρώσεις. Το αποτέλεσμά της είναι να παρέχει ό,τι και η προηγούμενη, αλλά επιπλέον προσδίδει το effect της πινελιάς αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τον πίνακα.
 

Ο καμβάς μέσα στο εργαστήριο μας, τοποθετείται σε ειδική θέση με ελαφριά κλίση,  ώστε να προσφέρεται για την εφαρμογή των καλλιτεχνικών λαδιών. Την επικάλυψη την αναλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό. Όλη η εργασία, αποτελείται από στάδια που μεταξύ τους πρέπει να απέχουν χρονικά, για να επιτρέψουν την απορρόφηση και τη σταθεροποίηση των λαδιών.
Το στέγνωμα γίνεται σε χώρο που αποτρέπει (κατά την ευαίσθητη αυτή φάση) να εισέλθει σκόνη ή υγρασία.

Τελικά το αποτέλεσμα ελέγχεται ποιοτικά, για να διασφαλίσουμε ότι θα παραλάβετε ένα πίνακα όμορφο και με απόδοση του θέματος κατά το βέλτιστο βαθμό.

Στόχος μας είναι η επιλογή σας να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία και να σας ικανοποιήσει απόλυτα όταν θα διακοσμήσει το χώρο σας.

Ακόμη και στις προσφορές μας, αν επιλέξετε τα βερνίκια, δίνουμε την ίδια προσοχή για να έχετε πάντα ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας.

Back to Top