Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Καλλιτεχνικός καμβάς

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΒΑ

Ο καλλιτεχνικός καμβάς που επιλέξαμε για να αποδώσουμε τις ψηφιακές μας εκτυπώσεις, είναι άριστης ποιότητας. Εκπληρώνει το βασικό στόχο, δηλαδή τη χρωματική απόδοση, την ανάλυση της εικόνας και την αντοχή. Η υφή του είναι φυσική, και η όψη της επιφάνειάς του έχει την πιστότητα που περιμένετε όταν ζητάτε ένα υλικό για πραγματική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ.

Θαυμάστε πανδαισία χρωμάτων. Αξιόπιστη απόδοση. Ο καμβάς μας διαθέτει ειδική επίστρωση που σταθεροποιεί τα μελάνια εκτύπωσης. Το δυνατό αρχικό λευκό της επιφάνειάς του, είναι  ό,τι πιο κατάλληλο για να δεχτεί και να διατηρήσει τους χρωματικούς τόνους.

Οι αναπαραγωγές σε καμβά γίνονται σε ελεγχόμενο χώρο, σε ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο εργαστήριο και από ανθρώπους με κατάρτιση και μεράκι.

Η αγάπη μας για τη δημιουργία, η υπευθυνότητα για τον καταναλωτή, και η συνεχής μας αναζήτηση για τα πιο σύγχρονα υλικά και μηχανήματα δε σταματούν ποτέ. Γι αυτό το ατελιέ μας επιβραβεύεται με το μεγαλύτερο βραβείο: Την προτίμισή σας και την πρώτη θέση στις επιλογές σας.

Τώρα με ακόμη χαμηλότερες τιμές, χωρίς καμία υποχώρηση στην ποιότητα. Μόνο για το κοινό μας.

***Συνδυάστε την εκτύπωση σε καμβά, με τα καλλιτεχνικά βερνίκια. Υπάρχουν σε δύο τύπους, είναι χειροποίηστα, και συμπληρώνουν την ψηφιακή εκτύπωση.

***Η σωστή εκτύπωση ενός έργου σε καμβά, συμπληρώνεται με την εργασία τελαρώματος. Εργασία επιπέδου, που θα δώσει την τελική αξία στον πίνακα. Μια σημαντικότητα που συχνά περνά στα ψιλά γράμματα. Όχι ομως στα δικά μας εργαστήρια...

***Τα μελάνια μας ειδικής απόδοσης, άκρως προσανατολισμένα σε ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ εκτυπώσεις, ολοκληρώνουν την επιτυχία και σας προσφέρουν την τελειότητα...

Back to Top