Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Κορνίζες

Τώρα οι κορνίζες Afisorama σε νέα σχέδια, και με όλες τις δυνατότητες για να επιλέξετε. Οι κορνίζες συνδυάζονται με το εικαστικό θέμα και συγκροτούν το κάδρο. Υπάρχουν μερικές βασικές αρχές επιλογής που σας προτείνουμε παρακάτω. Αποτελούν ένα αρχικό και σύντομο οδηγό έναρξης. Απο κεί και πέρα η φαντασία, το προσωπικό γούστο, και οι προτιμήσεις σας στα χρώματα και στο στυλ έχουν τον πρώτο λόγο!

Εμείς παραμένουμε κοντά σας για να λύσουμε απορίες, να προτείνουμε αν χρειαστεί και τελικά να σας προσφέρουμε το καλύτερο
(*μπορείτε να μας στείλετε mail με οποιαδήποτε σχετικη απορία: ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL.)


Λεπτές κορνίζες: Χρησιμοποιούνται για διαστάσεις μέχρι 30Χ40 σε κάδρα με τζάμι. Ιδανικές για κορνιζάρισμα πτυχίων ή τίτλων. Επίσης μια εξαίρετη ιδέα για να δημιουργήσετε μικρά πολλαπλά κάδρα. Αν επιλεγούν με τον πρωτοποριακό τρόπο κορνιζαρίσματος με επικάλυψη μεμβράνης τότε μπορεί να φτάσουν και σε διάσταση 40Χ50.

Μεσαίες κορνίζες: Είναι ευρέως διαδεδομένες γιατί ταιριάζουν σε όλες τις διαστάσεις μέχρι 70Χ100 ή ίσως και παραπάνω. Για τις μεγάλες διαστάσεις προτείνουμε την αποφυγή του τζαμιού. Προτιμείστε την εξαιρετική διεργασία της επικάλυψης με μεμβράνη. Η μεμβράνη αντικαθιστά το τζάμι και προσδίδει ασφάλεια, και πρόσθετη αντοχή. Αν επιλέξετε την μεμβράνη με υφή καμβά προσδίδετε και ιδιαίτερο καλλιτεχνικό τόνο στο κάδρο σας.

Πλατιές κορνίζες: Ξεχωριστές κορνίζες, συγκροτούν μια εξαιρετική συλλογή για ιδιαίτερες συνθέσεις. Στο Afisorama τις χρησιμοποιούμε τόσο με τον κλασσικό τρόπο όσο και σαν πλάτη. Στο κατάλογο θα δείτε κορνίζες απ' όλο το φάσμα των τιμών. Μια πλατιά κορνίζα, προσφέρεται για να αναπτυχθεί ιδιαίτερη τεχνική, χρώμα και σχήμα στο προφιλ της. Για τους κατασκευαστές αποτελεί μια πρόκληση, που οδηγεί σε προϊόντα αυξημένης τιμής, αλλά μοναδικής ποιότητας. Δεν στερούμε το κοινό μας από την επιλογή της ακριβής πλατιάς κορνίζας. Όμως μετά από έρευνα και εμπειρία, αναπτύξαμε ειδικά για εσάς μία ολόκληρη κατηγορία πολύ φθηνών κορνιζών (θα τις βρείτε ως S4-I1-KG) που επίσης θα σας ενθουσιάσει.

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Back to Top