Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Κορνίζες - Συναρμολόγηση

Η κατασκευή της κορνίζας ξεκινάει από τη σωστή κοπή της βέργας.
Οι γωνίες πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα και να εφαρμόζουν όμορφα. Μόνο έτσι μπορούν να κολληθούν και να καρφωθούν σωστά.

 
Η κοπή γίνεται σε πριόνια με κατάλληλη οδόντωση, που αφήνουν ομαλότατη ακμή, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν τη σωστή κλίση της γωνίας. Η σωστή κλίση (ακριβώς 45 μοιρών), θα επιτρέψει στα επόμενα βήματα τη σωστή εξέλιξη της εργασίας.
Η γωνία αποτελεί βασικό μέρος της κορνίζας. Στην γωνία αλλάζει η ροή του βλέμματος. Ιδίως αν το μετωπικό προφίλ είναι πλατύ, το μάτι "ζητάει" την ισορροπία που προσδίδει η ομαλή και σωστή συναρμογή.
Το κόλλημα και το κάρφωμα γίνεται σε ειδικές μηχανές που ελέγχονται από χειριστή και εξασφαλίζουν την τέλεια ολοκλήρωση της διαδικασίας. Οι παράμετροι που αφορούν τον τύπο, το βάθος και το πλήθος των καρφιών είναι ρυθμισμένες ξεχωριστά για κάθε μορφή προφίλ. Ταυτόχρονα με τα γωνιακά μεταλλικά καρφιά στις ενώσεις, μπαίνει λεπτό στρώμα κόλλας που σε συνθήκες πίεςσης και θερμοκρασίας κάνει την ένωση ακόμη πιο στέρεα.

Μην αφήσετε καμία απορία και καμία αμφιβολία γύρω από την αξιοπιστία την αξία και την ποιότητα των κορνιζών Afisorama.
H κατασκευή της κάθε κορνίζας γίνεται ΜΙΑ προς ΜΙΑ με ιδιαίτερη φροντίδα από τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό υψηλότατων προδιαγραφών και τεχνολογικής εξέλιξης.

(Διαθέτουμε 
πλούσιο δειγματολόγιο που σταδιακά ενημερώνεται και στην ιστοσελίδα μας. Μπορούμε όμως να σας στέλνουμε περισσότερες εικόνες και πληροφορίες μέσω e-mail αν μας το ζητήσετε)

 
Back to Top