Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Κορνίζα με επικάλυψη μεμβράνης

Γνωρίζετε τα κλασσικά κάδρα, με τζάμι και κορνίζα. Επίσης ίσως γνωρίζετε τη δυνατότητα αντί για τζάμι να γίνει τοποθέτηση ακρυλικού Plexiglass, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από θραύση.

Όμως υπάρχουν κι άλλα που εμείς στο ατελιέ Afisorama, με μια ειδική διεργασία πετυχαίνουμε και παρέχουμε στην τιμή του απλού κάδρου.

Σας προσφέρουμε την ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ που πλεονεκτεί σε:

  1. Στοιβαρότητα στην κατασκευή με ταυτόχρονη μείωση του βάρους της κορνίζας.
  2. Αυξημένη προστασία της αφίσας που καδράρετε. Στεγανοποίησή της από συνθήκες σκόνης, υγρασίας, καπνού και λοιπούς περιβαντολογικούς παράγοντες.
  3. Ευκολότερη διαδικασία ξεσκονίσματος και καθαρισμού του κάδρου.
  4. Προστασία από την Ηλιακή Ακτινοβολία UV
  5. Αποφυγή του "κρεμάσματος" ή "ζαρώματος" που παθαίνουν οι αφίσες μέσα από το τζάμι ύστερα από καιρό. Η αφίσα σας θα παραμείνει σταθερή και προφυλαγμένη.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
 

Με ειδικό εξοπλισμό, κολλάμε την αφίσα σας πάνω στην πλάτη του υπο κατασκευή κάδρου. Πάνω στην αφίσα, αφού έχει κολληθεί και σταθεροποιηθεί στην πλάτη, τοποθετούμε μια μεβράνη. Η μεμβράνη αυτή αντικαθιστά το τζάμι. Μπορεί να έχει μορφή ματ, γυαλιστερή ή λινού (ένα απαλό effect σαν επιφάνεια καμβά).

Το σετ ΜΕΜΒΡΑΝΗ - ΑΦΙΣΑ - ΠΛΑΤΗ τοποθετείται σε ειδική πρέσσα που το συμπιέζει με ταυτόχρονη αύξηση της θερμοκρασίας και απορρόφηση του αέρα (συνθήκες κενού). Το πρεσσάρισμα γίνεταi προοδευτικά και διαρκεί μερικά λεπτά. Τελικά, καταλήγει σε μορφή "πλακάτ". Η αφίσα σας έχει πλέον ισχυροποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα και μπορεί να κορνιζαριστεί τέλεια στο εργαστήριο μας

Ένα κάδρο μοναδικό, ανθεκτικό, ασφαλές και πρωτότυπο είναι έτοιμο για να διακοσμήσει το χώρο σας!

Highlighs:

  • Εξαίρετη λύση για πολυσύχναστους / κοινόχρηστους χώρους. Για χώρους με παιδιά. Για δωμάτια ξενοδοχείωνανοικιαζόμενα. Τηρούν τα standards ασφαλείας για αποφυγή επικινδύνων αντικειμένων (απουσία γυάλινης επιφάνειας)
  • Αναβαθμισμένη αισθητική! Η μεμβράνη, προσδίδει αμεσότητα, αισθητικότητα και ζωντάνια. Φέρνει πιο κοντά στο μάτι το εικονιζόμενο θέμα. Βρίσκεται πλησιέστερα στις αισθήσεις και ελκύει. Η μεμβράνη με effect καμβά (λινό) ταιριάζει και σε καλσσικά έργα και προσδίδει ακόμη περισσότερο artistic τόνο.
 
1. Μορφή αφίσας σε πλάτη με μεμβράνη 2. Λεπτομέρεια ΜΕΜΒΡΑΝΗ-ΑΦΙΣΑ-ΠΛΑΤΗ
3. Πίσω πλευρά κορνίζας πριν το φινίρισμα 4. Φινίρισμα / βελτιστοποίηση
6. Φινιρισμένη πλάτη με άγκιστρα και προστατευτικά για τον τοίχο 7. Έτοιμο κάδρο
Back to Top